Inloggen  |  Registreren

Vocapella

Beheerder:

charlotteannahansson

Details:

Categorie: dames
Plaats: Almere  (Flevoland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website


Vocapella is een meerstemmig dames-zangensemble, verbonden aan het CKV Almere. We zingen -vooral klassieke- muziek uit alle tijden en in verschillende talen, zowel a capella als begeleid door onze dirigente: Friederike Wöllisch. Dit ensemble, dat momenteel uit 13 zangeressen bestaat, is voor cursisten die graag op niveau in een koor willen zingen. Het is een uitstekende aanvulling op de lessen zang klassiek, maar staat ook open voor vrouwen met een mooie stem en enige ervaring met het zingen in een koor.
Enkele keren per jaar geven we een uitvoering op kleine schaal. In elk geval zingen we op de open dagen van het CKV en geven we ook korte concertjes in de Nieuwe Bibliotheek en in het KAF b.v. rond Kerstmis of bij de voorspeelavonden aan het eind van het cursusjaar. Regelmatig is er ook een samenwerking met andere koren of een optreden op een korenfestival. Afgelopen jaar hebben we b.v. in december meegedaan met het Weesper Korenfestival, in april hebben we samen met “Koor-in-‘t-Gooi” in Bussum een ode gebracht aan Gabriel Fauré en in juli hebben we deelgenomen aan de Koorbiënnale in Haarlem.

N.B. Op 9 december 2017 doen we weer mee aan het Weesper Korenfestival: na 18.30 uur in de Bibliotheek. Nadere info hierover volgt!