Inloggen  |  Registreren

gezongen woord in beeld

Uitvoerenden:

Merwe's Oratorium Vereniging

Beheerder:

mov

Datum en tijd:

vrijdag 4 november 2016
Aanvang: 20.00 uur

Locatie:

Antoniuskerk (t.o. station)
Burg. de Raadtsingel 45
3311JG Dordrecht  (Zuidholland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Programma:

Op vrijdagavond 4 november organiseert Merwe’s Oratorium Vereniging (MOV) in de Antoniuskerk in Dordrecht om 20.00 uur een uniek concert. Tijdens dit concert zal het gezongen woord begeleid worden door geprojecteerde bewegende beelden. Hiervoor is een unieke samenwerking aangegaan met de afdeling Art & Design van het Dordtse Da Vinci College.

Door het koor is gekozen voor werken van onder meer de hedendaagse componisten Gjeilo en Vasks, die niet alleen oorstrelend zijn maar ook sterk beeldende en soms haast filmische kracht hebben. Daarnaast zullen ook enkele kortere werken van Ludwig van Beethoven en Alexander Zemlinsky ten gehore worden gebracht. Het koor zal worden begeleid door het Ars Musica Orkest en het geheel staat onder leiding van dirigent Patrick van der Linden. Met deze uitvoering sluit MOV aan bij het project Beeldenstroom-Woordenstorm dat in Dordrecht is opgezet ter gelegenheid van de herdenking van de Beeldenstorm 450 jaar geleden.

Overige informatie:

Kaarten voor dit unieke concert kosten € 20,- per stuk incl. uitgebreid programmaboekje en koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis (uitsluitend via leden en secretariaat verkrijgbaar). Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV, Spuiboulevard 99, bij leden van het koor en per e-mail te reserveren via merwes.oratorium@hetnet.nl en telefonisch via 078-6156179. Zie ook de website: www.movdordrecht.nl.