Inloggen  |  Registreren

Het Zeeuws Byzantijns Koor “Srétenieje” (“Ontmoeting”) verzorgt in de Vredeskerk te Goes op vrijdagavond 18 januari 2019 een winterconcert.

Uitvoerenden:

Zeeuws Byzantijns Koor Srétenje

Beheerder:

jeboge

Datum en tijd:

vrijdag 18 januari 2019
Aanvang: 20.00

Locatie:

Goes
Ds W H van der Vegtplein 2
4461NG Goes  (Zeeland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Programma:

Het Zeeuws Byzantijns Koor “Srétenieje” (“Ontmoeting”) verzorgt in de Vredeskerk te Goes op vrijdagavond 18 januari 2019 een winterconcert.

Onder de bezielende leiding van Emilia Tabachnik-Li, zal “Srétenieje” in deze kerk de warme klanken van Russisch Orthodoxe liturgische gezangen ten gehore brengen, alsmede Russische en Oekraïense volksliederen, die a capella en meerstemmig (w.o. ook 8-stemmig) worden uitgevoerd.

Dirigent Emilia Tabachnik-Li, in Rusland gewend te werken met beroepszangers, begon 20 jaar geleden in Zeeland met een koor bestaande uit amateurzangers. Met haar grote kennis van muziek, toewijding en geduld, heeft Emilia het koor op hoog niveau kunnen brengen. Haar specifieke aanpak, met nodige eerbied en vroomheid te zingen, dan weer met opgewektheid en fortissimo, speelt daarbij een belangrijke rol. Het Zeeuws Byzantijns Koor heeft in de loop der jaren met haar optredens in binnen- en buitenland veel bekendheid gekregen.
De Cyrillisch geschreven teksten werden fonetisch omgezet met de betekenis erbij, zodat bekend is wat er gezongen wordt.

Het belooft een prachtig avondconcert te worden.


Praktische informatie
Locatie: Vredeskerk, Ds W H van der Vegtplein 2, 4461 NG Goes
Datum: vrijdagavond 18 januari 2019
Kerk open: 19.30u
Aanvang concert: 20.00 uur
Toegang: €13,00 (incl 1 consumptie)
j
Reserveren: vanaf 2 januari 2019
via website: www.zeeuwsbyzantijnskoor.nl;
via penningmeester ZBK: penningmeester@zeeuwsbyzantijnskoor.nl

Rechtstreekse verkoop entreekaarten:
aan de kerk op de avond van het concert. Kerk open vanaf 19.30 uur