Inloggen  |  Registreren

Tango in de kerk

Beheerder:

CKR

Datum en tijd:

vrijdag 25 oktober 2019
Aanvang: 20.00

Locatie:

Nieuwe Kerk
Steenvoordelaan 364
2284EH Rijswijk  (Zuidholland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Facebook pagina
Programma:

Het jaarlijkse concert van Concertkoor Rijswijk staat dit keer in het teken van de dansmuziek, waaronder de tango, met op het programma onder meer de Misa Tango van Martín Palmeri.
Om alvast in de stemming te komen voor het concert organiseert Concertkoor Rijswijk een lezing: “Tango in de kerk - over de Argentijnse tango en de Misa a Buenos Aires (Misa Tango)”.
Hoe kwam volksmuziek uit de bordelen van Buenos Aires terecht in een klassieke mis? Bandoneonspeler Gerard van Duinen vertelt over de Argentijnse tango en de kracht van deze ritmische en gepassioneerde muziek. Over hoe de tango zich ontwikkelde van kroegliedjes en dansmuziek naar complexe composities die in respectabele concertzalen gespeeld worden. En hoe werkt zo'n bandoneon nu eigenlijk?

Overige informatie:

De lezing wordt gehouden op vrijdag 25 oktober 2019, aanvang 20.00 uur, in de Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364, 2284 EH Rijswijk;
Toegangsprijs € 7,50 in de voorverkoop; € 10,- aan de zaal.
Voorverkoop: Wereldwinkel, Kerkstraat 1b, 2282 BL Rijswijk; Oud-Rijswijk, Drogisterij & Parfumerie, Herenstraat 35, 2282 BP Rijswijk; of via de website https://concertkoorrijswijk.nl