Inloggen  |  Registreren

Concert in de KERK Kerstconcert

Uitvoerenden:

Liemers Cantorij

Beheerder:

piet-elshof

Datum en tijd:

zondag 19 december 2010
Aanvang: 15:00

Locatie:

Sint Martinuskerk, Oud-Zevenaar
Kerkweg 8
6905AW Oud-Zevenaar  (Gelderland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Programma:

De twee verenigingen presenteren in de sfeervolle Oud-Zevenaarse Martinuskerk een mix van Engelse kerstliederen en muzikale stukken.

Voor harmonie Sint Martinus is het kerstconcert een jarenlange traditie en dit jaar mede de afsluiting van het 65-jarig jubileum.
De harmonie zal te horen zijn in de vorm van een hout- en een koperensemble. Ze willen hiermee de intieme sfeer van de kerk versterken en bezoekers in de kerstsfeer brengen.

De Liemers Cantorij brengt deze middag een sfeervol Engels kerstprogramma. Vele traditionele en eigentijdse Christmas carols zullen de revue passeren. Van tijd tot tijd wordt het publiek uitgenodigd mee te zingen.

Dirigent Christel Gelderman heeft haar keuze van de carols zo gemaakt dat de Engelse traditionele kerstvieringen met koormuziek dicht benaderd worden. De toehoorders zingen in ieder blok een bekende carol mee en er zullen solo’s gezongen worden onder andere door de 10-jarige Pepijn Gelderman.

De traditionele stukken worden begeleid door pianist Frans Stegers.
Als afsluiter brengt het koor, wederom begeleid door Frans Stegers, de in korte tijd al wereldberoemde ‘all time classic’ carol ‘New Year’ van John Rutter.

Overige informatie:

De toegangsprijs is inclusief pauzekoffie en bedraagt € 10.
Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open om 14.30 uur.
Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar:
Centrum geloofsgemeenschap Sint Martinus, Kerkweg 11 in Oud-Zevenaar tijdens de openingstijden (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.30 tot 11.30 en woensdag van 14.30 tot 16.00);
Piet Elshof, De Roosdom 8, 6905 AZ Oud-Zevenaar, telefoon 0316-527911;
Berna Boerboom, Zonegge 09-15, 6903 EV Zevenaar, telefoon 0316-526023.