Inloggen  |  Registreren
DIRIGENT GEZOCHT VOOR A-CAPELLAGROEP PULSE UIT BOXTEL!
 • Gepost op: zondag 1 december 2013 om 20:27    direct link
  A-capellagroep PULSE zoekt in het kader van een nieuw begin

  EEN ENTHOUSIASTE DIRIGENT (M/V)

  Wie zijn wij?
  A-capellagroep PULSE is opgericht in januari 2011 en bestaat momenteel uit acht ambitieuze en gemotiveerde leden. De groep zingt vier- tot zesstemmige arrangementen van close harmony, pop, jazz, ballads en een enkele keer een klassiek stuk. Na een aantal zeer succesvolle jaren ziet de groep zich geconfronteerd met een kruispunt in haar muzikaal bestaan. Na het vertrek van de dirigent en van enkele leden heeft de resterende groep gekozen voor een doorstart. In dat kader zoeken wij een dirigent die met ons een nieuw pad wil bewandelen en die dit pad met ons opnieuw vorm wil geven. PULSE wil groeien naar een groep van 12 tot 16 leden.

  Wij zoeken een pionier die:
  • ons koor op enthousiaste wijze kan inspireren en dirigeren
  • in het bezit is van een dirigentendiploma
  • bij voorkeur woonachtig is in de regio van Boxtel
  • bij voorkeur ervaring heeft met het muzikaal begeleiden van kleine groepen
  • de dinsdag- of de woensdagavond beschikbaar is voor repetities
  zodat wij als koor verder kunnen groeien en ons kunnen blijven ontwikkelen.

  De groep
  De acht leden die hebben gekozen voor een doorstart beschikken over ruime muzikale ervaring, ambitie en een grote dosis enthousiasme. Wij beschouwen een dirigent als coach en meewerkend voorman. De dirigent die ons komt versterken voelt zich thuis binnen deze groep en wil hier deel van uitmaken. Zangtechnische ervaring zien wij niet als een vereiste.

  Interesse?
  Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan zien wij uw reactie graag tegemoet! Hiervoor kunt u contact opnemen met Cune van Vlissingen via cunevv@gmail.com / 06-41076713.