Inloggen  |  Registreren
DIRIGENT GEVRAAGD VOOR VISWIJVENKOOR GOUDA
 • Gepost op: donderdag 27 februari 2014 om 12:16    direct link
  Viswijvenkoor Gouda zoekt dirigent

  Viswijvenkoor Gouda bestaat 16 jaar en we zijn op zoek naar een nieuwe professionele dirigent. Wij zijn een vrouwenkoor, dat bestaat uit 38 leden, inclusief 5 muzikanten waarvan 2 de enige mannen in ons koor zijn. Hoewel onze voorkeur uitgaat naar een vrouwelijke dirigent, omdat dat het beste past bij de uitstraling van ons koor, gaan we het gesprek met een mannelijke kandidaat niet uit de weg. Ons repertoire bestaat uit liedjes over alle aspecten van het leven van de vissersvrouw. Zowel bekende oude liedjes, als moderne nieuwe liedjes. De smartelijke kant wordt vertolkt maar zeker ook de ondeugende en zeer vrolijke kant van ons bestaan omdat we willen uitdragen dat we sterke meiden zijn die zelfstandig hun mannetje staan.
  We zingen meerstemmig, (3- tot 4 stemmig) hebben een behoorlijk muzikaal niveau, waarbij de performance een belangrijk onderdeel van onze optredens uitmaakt. Wij zoeken een dirigent die die twee aspecten weet te combineren en er een uitdaging in ziet ons muzikaal een stapje verder te brengen. We staan open voor nieuwe invloeden. We hebben al diverse zangworkshops gevolgd, om ons te verbeteren.
  Ons koor heeft een gezonde agenda en bij optredens kan (incidenteel) de dirigent worden vervangen door een koorlid.
  We oefenen op dinsdagavond van 20.15 tot en met 22.15 op de Raam 60 in Gouda.
  Op www.viswijvenkoorgouda.nl kunt u een indruk krijgen van ons koor.

  Bij interesse en eventueel een nader gesprek kunt u contact opnemen met Ineke Woudenberg, telefoon 0182-522002 en email Lethmaet@wxs.nl

  Mededeling: inmiddels is de vacature vervuld
  Laatste wijziging: 18 mei 2014 om 19:54