Inloggen  |  Registreren
JONGERENKOOR YES UIT HOUTEN ZOEKT PIANIST
 • Gepost op: maandag 22 januari 2018 om 12:41    direct link
  Jongerenkoor YES uit Houten zoekt pianist

  Voor het jongerenkoor aangesloten bij de Rooms Katholieke kerk in Houten (bij Utrecht), zijn wij met spoed op zoek naar een pianist.

  Wie zijn wij?
  Jongerenkoor YES is een jongerenkoor met veel potentie. We bestaan uit ongeveer 20 leden in de leeftijd van 12 t/m 29 jaar met verschillende religieuze of niet-religieuze achtergronden. Wij hebben een passie voor zingen, maar ook gezelligheid, vriendschap en humor maken een belangrijk deel uit van ons koor. Ons repertoire bestaat uit lichte popmuziek met een religieus tintje.

  Wie zoeken wij?
  Wij zoeken een pianist die:
   Zich verbonden voelt met jongeren;
   Natuurlijk goed piano kan spelen;
   Communicatief vaardig is;
   Gericht is op samenwerking;
   Van een grapje houdt.

  We repeteren iedere woensdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur.
  We treden over het algemeen eens in de vijf weken op in de jongerenvieringen die georganiseerd worden door de kerk in samenwerking met de koorleden. Deze vinden plaats op de zaterdagavond of zondagochtend. Tijdens de uitvoeringen (en bij de generale repetitie) dien jij aanwezig te zijn.
  Samen met de andere koren in onze parochie zingen we ieder jaar een gezamenlijke viering en kerstconcert.

  Meer informatie en solliciteren
  Bent u de pianist die zich betrokken voelt met jongeren, goed piano kan spelen en niet bang is voor een grapje? Neem dan deze uitdaging aan een stuur een motivatie met CV naar Jasmijn van Wijk, jongerenkooryes@hotmail.com.