Inloggen  |  Registreren
VOCAL GROUP INSTEAD! ZOEKT COACH/DIRIGENT
 • Gepost op: woensdag 9 oktober 2019 om 17:36    direct link
  Vocal group INSTEAD! zoekt een coach!

  Wie zijn wij?

  INSTEAD! is een a capellagroep uit Zeist/Driebergen. We delen allemaal dezelfde passie voor a capella zingen en zijn bekend om onze vrolijke en gevoelige presentatie van verschillende muziekarrangementen. Onze 4- tot 8-stemmige lichte a capella muziek klinkt lekker vet of subtiel, uitbundig, swingend of ingetogen. Of zoals de organisator van een evenement zei: “INSTEAD! levert een feest van muziek en cabaretelementen!”. Intussen hebben we een leuk imago opgebouwd en worden we geregeld gevraagd om op te treden bij diverse gelegenheden.

  Wat is onze vraag?

  We zijn op zoek naar een coach die ons kan stimuleren om nog beter te worden! Wij zijn gewend om zelf arrangementen uit te zoeken, stemmen te verdelen en muziek in te studeren. Maar hebben hulp nodig om beter en sneller nieuwe nummers in te studeren, om beter samen te klinken en mooiere optredens uit te voeren. Omdat we solo’s graag verdelen, en een uniek programma willen neerzetten, zou het ook leuk zijn als je kunt arrangeren - maar dat is geen must.

  Wie zoeken wij?

  Heb je ervaring met het coachen van een vocal group? Heb je er zin in om ons te coachen in onze vragen en ben je (hopelijk per 4 november) beschikbaar? Wij zoeken een coach die ons een aantal maanden elke 2 weken wil coachen tijdens onze repetitie op maandagavond (van 20:00-22:00 uur). We repeteren in de Cultuurhoek in Driebergen. Op onze website www.instead.nu vind je meer over ons.

  Voor vragen kun je bellen met Elvira Nijhof: 06-12397471 of mailen op Elvira.Nijhof@hetnet.nl.

  We horen graag van je!
  Vocal Group INSTEAD!