Inloggen  |  Registreren
[VIDEO] NIEUW KAMERKOOR IN UTRECHT/BILTHOVEN HEEFT PLAATS VOOR ALLE STEMSOORTEN
 • Gepost op: donderdag 17 januari 2013 om 23:20    direct link
  Capella Utrecht is een nieuw en ambitieus kamerkoor onder leiding van de jonge en energieke dirigent Maarten van der Bijl. In september 2012 zijn we met een kleine groep van start gegaan. Nu willen we graag doorgroeien en zijn daarom op zoek naar goede zangers in alle stemgroepen!

  Thuis noten instuderen en tijdens de repetitie écht zingen; door elkaar staan; samen zoeken naar een mooie samenklank... is dat het soort koor waar jij in zou willen zingen? Kom dan naar de open repetitie op maandag 2 februari.

  Capella Utrecht richt zich in eerste instantie op muziek die speciaal voor kamerkoor geschreven is. Van de oude meesters tot moderne muziek. Van zeer bekende werken tot nooit eerder in Nederland gehoord repertoire. Voor ons komende concert in juni staan op het programma het Requiem van de Italiaanse componist Francesco Anerio (1567-1630) en stukken van o.a. Britten en Pärt.

  Voor meer informatie: www.capella-utrecht.nl .
  Voor een compilatie van ons eerste concert in december: http://youtu.be/rMczlCLMIDU

  De repetities zijn op maandagavond van 20:00 tot 22:00 in de Julianakerk, Julianalaan 42 in Bilthoven. De kerk ligt op 5 minuten lopen van station Bilthoven, en voor wie met de auto komt is er voldoende parkeerruimte.
  Laatste wijziging: 31 januari 2013 om 13:11