Inloggen  |  Registreren
HAARLEMS VOCAAL ENSEMBLE ZOEKT ZANGERS MET LEF
 • Gepost op: maandag 19 augustus 2013 om 16:07    direct link
  Haarlems vocaal ensemble neemt de uitdaging aan!

  Het vocaal ensemble La Grenouille start in oktober van dit jaar met een uitdagend programma. De dirigente van dit koor heeft zich voor haar afstudeeropdracht verdiept in het Haarlems muziekleven. Dit resulteerde in een prachtig vocaal programma waarmee ze nu haar kamerkoor uitdaagt de muzikale grenzen te verleggen.
  Niet voor niets is dit een koor met ambitie zoals men dat kan lezen op de professioneel ogende website. Er zullen werken gezongen worden uit de periode 1525 tot heden, enkele componisten uit die tijdspanne zijn Cornelis Padbrué, Philip Loots en Caudin Patoulet maar natuurlijk zullen de families Andriessen en de Klerk niet ontbreken. Als kersje op de taart zal het ensemble werk zingen van een Haarlemse componist dat nog nooit eerder is uitgevoerd en waar Chris Frolich de hand op heeft weten te leggen.
  Om tijdens de concerten, die voor mei 2014 gepland staan, een zo’n compleet mogelijk beeld te schetsen van Haarlem door de eeuwen heen is samenwerking gezocht met vertellers die op geheel eigen wijze dit typisch Haarlemse programma zullen ondersteunen.
  Zangers die met dit unieke programma mee willen zingen en niet terugschrikken van thuisstudie zijn welkom om zich aan te melden via de website www.lagrenouille.nl