Inloggen  |  Registreren
AALSMEERS VROUWEN ENSEMBLE DAVANTI ZOEKT ALTEN MET EEN WARME KLANKKLEUR.
 • Gepost op: donderdag 30 januari 2014 om 07:27    direct link
  Davanti zoekt alten
  Heb jij een altstem met een warme klankkleur? En heb je zin en tijd om op dinsdagavond te repeteren? Dan nodigen we je van harte uit om ons damesensemble te komen versterken.
  Wij zijn een groep van 15 leuke vrouwen, al zeggen we het zelf, die op hoog niveau mooie muziek ten gehore wil brengen. We zingen hoofdzakelijk klassieke muziek, meestal a-capella, maar schuwen een interessant uitstapje naar een ander genre zo nu en dan niet. Onze optredens zijn divers van aard: van (medewerking aan) concerten tot deelname aan een concours en van het opluisteren van een cultureel evenement tot commerciƫle kerstoptredens om de koorkas te spekken.
  Onder leiding van een professionele dirigent werken we elke dinsdagavond van 20 tot 22 uur aan ons repertoire en zangtechniek. Ieder maakt ook thuis tijd vrij om (met hulp van MP3-bestanden) zelf te oefenen. Uiteraard lachen we ook wat af, want we hebben vooral veel plezier in het samen maken van mooie muziek!
  Lijkt het je leuk om Davanti te versterken met jouw warme altstem? Meld je dan aan voor onze stemtest. Zangervaring is fijn, maar belangrijker is de klankkleur van jouw stem!
  Wil je meer weten kijk op www.davanti.nl of bel met petra van den berg 0630513004 of Sonja Baars 0614381169
  Aalsmeers vrouwen ensemble Davanti zoekt alten met warme klankkleur.