Inloggen  |  Registreren
ARCHICAPELLA ZANGKOOR DEN HAAG ZOEKT TENOREN EN BASSEN. KOM NAAR DE OPEN REPETITIES!
 • Gepost op: vrijdag 29 augustus 2014 om 13:13    direct link
  Archicapella zangkoor organiseert op 3 en 17 september 2014 twee open repetitieavonden.
  Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend te komen luisteren en/of mee te zingen. De repetities zijn van 20.00u. tot 22.00u. (pauze om 21.00u.) en vinden plaats in buurtcentrum Het Klokhuis Celebesstraat 4. Er staat iemand klaar om je op te vangen, en er is een mapje met partituren beschikbaar. Wil je ze van tevoren hebben? Stuur even een mailtje naar archicapella@gmail.com en we sturen ze naar je toe. Het koor staan open voor alle stemgroepen, maar vooral voor heren. Voor dames geldt: er is direct plaats voor twee sopranen en twee alten. Bij meer gegadigden komt er een wachtlijst.

  Het repertoire is afwisselend en komt uit alle windstreken. Naast liederen uit het klassieke repertoire, worden ook uit het lichtere repertoire en uit de wereldmuziek liederen gezongen.

  Een nieuw seizoen betekent dat er ook weer nieuw repertoire wordt ingestudeerd, onder leiding van onze dirigente Marine Fribourg. Kijk op onze website www.archicapella.nl voor meer info over repetitietijden, dirigente, repertoire, geschiedenis en concerten.

  Graag tot ziens!
  Laatste wijziging: 31 augustus 2014 om 17:33