Inloggen  |  Registreren
WEEKENDWORKHOP "ZINGEN DOOR WEST-EUROPA"
 • Gepost op: woensdag 27 januari 2016 om 17:48    direct link
  In het workshopweekend "Samen Spelen en Zingen door West-Europa" geeft Jules Bart een zangworkshop waarin hij allerlei liederen aanleert uit o.a. Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Ierland, Schotland en natuurlijk ook Nederland en Vlaanderen; denk bijvoorbeeld aan het prachtige en droevige; er zijn soldaten uit Beverlo vertrokken, ze zijn als beesten, naar het front gedreven......, gevolgd door; Schoon lief, hoe ligt ghij hier en slaapt, in uwen eersten drome.......Liedjes over tegenslag, liedjes over jaloezie, passie en gemis. Het gaat allemaal langskomen.

  Jules Bart, alias de Zingende Bart, speelt en zingt volksmuziek sinds zijn twintigste. Hij begeleidt de liederen voor zover nodig met accordeonspel, soms ook met een piano als deze voorhanden is.
  Je hoeft echt geen prachtige stem te hebben om volksmuziek te zingen. Elke vogel zingt zoals hij uit het nest gevallen is en dat kan heel verrassend zijn. Bij sommige liederen is meerstemmigheid een leuke aanvulling en is het vinden van een tweede stem een avontuur op zich.

  Mannen en vrouwen, meisjes en jongens worden van harte uitgenodigd mee te komen zingen, aangemoedigd door de vrolijke en enthousiasmerende muzikaliteit van de Zingende Bart uit Heiloo.

  Datum: vrijdagavond 11 t/m zondagmiddag 13 maart 2016
  Locatie: Conferentiecentrum YMCA De Glind
  Prijs: € 195,00 (lesgeld/volpension)