Inloggen  |  Registreren
OPEN REPETITIE THE YOUNG VOICES NIJMEGEN!
 • Gepost op: donderdag 7 april 2016 om 21:06    direct link
  Voor wie ons nog niet kent; wij zijn The Young Voices, een koor/zanggroep uit Nijmegen.
  Momenteel bestaat onze groep uit 15 meiden met leeftijden variërend van 11 tot 23 jaar.
  Wij repeteren elke vrijdag van 18.15 uur tot 19.45 uur in de Ark van Oost aan de cipresstraat in Nijmegen, om te werken aan ons leuke, meerstemmige, hedendaagse repertoire.

  Ook dit jaar houden wij weer een open repetitie met The Young Voices.
  De reünie/open repetitie van vorig jaar was een groot succes en we hebben met ruim 30 mensen gezongen. We hopen jou dit jaar ook te mogen verwelkomen! Als je wilt mag je ook een vriend/vriendin meenemen naar de repetitie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zeggen ze toch

  De open repetitie zal plaatsvinden op vrijdag 20 mei van 18.00u tot 20.00u met een korte pauze tussendoor. Tijdens de repetitie zullen wij wat van ons huidige repertoire laten horen en we geven een workshop waarin we een 3-stemmig lied aanleren. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten met de koorleden.

  Voor meer informatie, kun je ons vinden op onze facebookpagina https://www.facebook.com/TheYoungVoicesNijmegen/.
  Hier hebben wij ook een evenement aangemaakt. Als je zorgt dat je onze pagina leuk vindt, kunnen wij je aan het evenement toevoegen. Je bent ook welkom om zelf mensen toe te voegen aan het evenement of ons als vriend uit te nodigen op Facebook. Natuurlijk kun je ons ook gewoon mailen (zie onder)

  Mocht je niet kunnen, maar het toch leuk vinden om een andere keer te komen kijken, je bent altijd welkom! We repeteren normaalgesproken op vrijdagavond van 18.15 uur tot 19.45 uur. Laat je even weten of je 20 mei langskomt en of je iemand meeneemt? Dit is voor ons handig om te weten, ook i.v.m. hapjes en drankjes. We hopen je te zien bij onze open repetitie!

  Lieve groetjes,

  Judith Duenk en Anne Linnenbank namens The Young Voices

  Contactgegevens:
  Facebook: https://www.facebook.com/TheYoungVoicesNijmegen/
  Mail: TYVnijmegen@hotmail.com