Inloggen  |  Registreren
NIEUWE PROJECTEN WILLIBRORD KAMERKOOR
 • Gepost op: dinsdag 30 augustus 2016 om 20:11    direct link
  Graag willen we jullie weer attent maken op de komende projecten.

  Het eerste project is een project waarbij het concert zal zijn op zondagmiddag 23 oktober 2016 in de Utrechtse Sint Willibrordkerk. De repetities zullen starten op dinsdagavond 13 september 2016. Vanwege het feit dat het 100 jaar geleden is dat de Duitse componist Max Reger is overleden zal dit project geheel in het teken staan van zijn composities. Op het programma staat o.a.:
  • Lasset uns den Herren preisen,
  • Unser lieben Frauen Traum,
  • en zijn prachtige Choralkantate ‘O Haupt voll Blut und Wunden’.

  Het tweede project is het inmiddels jaarlijks terugkerende Festival of Lessons and Carols. Hiervoor zal het concert op vrijdagavond 16 december 2016 zijn, ook in de Sint Willibrordkerk. De repetities hiervoor zullen starten op dinsdag 8 november 2016. Het programma van dit project zal naast de bekende carols ook weer een aantal minder bekende carols/motetten zijn.

  Opgeven kan voor één van de projecten of beide projecten kan per ommegaande of via info@willibrordkamerkoor.nl. Bij een overloop aan aanmeldingen zal er een keuze gemaakt worden uit bij elkaar passende stemmen. Nieuw aangemelde leden worden uitgenodigd voor een auditie. Nadere informatie zal dan aan hen beschikbaar gesteld worden.

  Graag tot ziens en vooral ook horens bij één van deze projecten!