Inloggen  |  Registreren
OPERA FESTA ZOEKT ENTHOUSIASTE AMATEURZANGERS VOOR NIEUWE OPERAPRODUCTIE
 • Gepost op: zaterdag 8 oktober 2016 om 13:02    direct link
  http://www.voordekunst.nl/uploads/media/ro/lK/rolKLyLxJuKoRE6y.jpegOp zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017 voert het Leidse operagezelschap Opera Festa één van de beroemdste opera’s aller tijden op, Nabucco van Giuseppe Verdi. De Stadsgehoorzaal zal de arena vormen voor dit drama over liefde en hoogmoed, toendertijd de grote doorbraak voor de jonge Verdi. Opera Festa is op zoek naar enthousiaste amateurzangers die het koor willen versterken. Een kans om te zingen én om te acteren, want bij opera is dát nu eenmaal wat er van je verwacht wordt.

  Nabucco is een opera met prachtige aria’s en ensembles, maar vooral een opera van indrukwekkende koren, zoals het beroemde slavenkoor Va, pensiero. In deze opera worden alle emoties getoond, de grootste angst, de radeloosheid, het diepste verlangen, de vreugde. Nabucco is een ideaal werk om kennis te maken met opera, voor publiek en voor deelnemers aan de productie.
  Opera Festa is een jonge Leidse stichting, die opera dichter bij mensen wil brengen, door op een kwalitatief hoog niveau prachtige operamuziek te verbinden met een moderne regie. En dat alles voor een vriendelijke toegangsprijs!

  Enthousiaste amateurzangers die hun partij zelfstandig kunnen instuderen en zin hebben om mee te zingen in het operakoor kunnen zich nu aanmelden via operafesta@hotmail.nl of contact opnemen met Karin Kopp: 071 5891154. Meer informatie vind je op de website van Opera Festa http://operafesta.weebly.com/
  https://www.voordekunst.nl/uploads/media/ro/lK/rolKLyLxJuKoRE6y.jpeghttp://
  Praktisch: 12 zondagavonden repeteren vanaf januari 20.00 tot 22.00 u. in de aula van de Vrije School Mareland, Maresingel 19, Leiden; repetitieweek onder leiding van regisseur en dirigent vrijdag 19 t/m 26 mei. De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2017 in de Stadsgehoorzaal. Solisten en orkestmusici zijn professionals. Kosten: € 225 voor het hele project.