Inloggen  |  Registreren
TENOREN EN BASSEN GEVRAAGD VOOR PROJEKTKOOR RIJSWIJK (ZH)
 • Gepost op: zondag 12 februari 2017 om 14:15    direct link
  Het Projektkoor Rijswijk start weer een nieuw project. Dit keer wordt het een licht klassiek project met muziek van o.a. Rutter, Bach, Jenkins en Dowland. Het wordt een concert dat zo’n 500 jaar muziek bestrijkt.
  Vind je het leuk om met dit project mee te doen? Kom dan een keer vrijblijvend meezingen. Het PKR kan zeker nieuwe stemmen gebruiken. Bassen, maar zeker tenoren, zijn zeer welkom.

  Het wordt een programma met een klassieke invalshoek met muziek die te maken heeft met het thema “Liefde”: liefde voor de natuur, voor God, tussen ouders en kinderen, liefde voor elkaar. Dit wordt in een prachtig muzikaal geheel uitgevoerd in samenwerking met solisten en instrumentalisten. Het concert wordt in februari 2018 uitgevoerd.

  Het PKR is ruim 20 jaar een veelzijdig koor in Rijswijk. Ieder project wordt een nieuw concert. Het koor werkt een thema uit tot muziektheater met zang, kleding, decors en regie. Projecten variëren van filmmuziek tot klassiek, van popmuziek tot kerst.
  Onze dirigent is Michel Hogenes, een veelzijdig musicus en muziekdocent. Vaste begeleider op de piano is Alina Konstantinova.
  Projektkoor Rijswijk is een koor waar serieus gerepeteerd wordt. Enige koorervaring is een pré. Na de repetitie is er tijd voor gezelligheid en luiden we met elkaar het weekend in!

  Repetities zijn op vrijdagavond 20.00-22.00 in de Benedictus en Bernadettekerk aan de S.W. Churchilllaan in Rijswijk.
  Belangstelling? Neem dan contact op met Joop Roland, voorzitter van het PKR, via voorzitter@projektkoorrijswijk.nl. Kijk ook op onze website: www.projektkoorrijswijk.nl