Inloggen  |  Registreren
DUBBELKWARTET ZOEKT ALT (M/V)
 • Gepost op: donderdag 7 september 2017 om 00:57    direct link
  Dubbelkwartet Times&Tides uit Amsterdam zingt koormuziek voor kleine bezetting, van alle tijden en stijlen. Zonder dirigent. Deels beroepsmusici (instrumentalisten) die uit liefhebberij zingen. Ambitie: muziek mooi zingen en af en toe een concert geven.

  Wegens vertrek van een lid zoeken wij een ervaren alt. Wij repeteren om de 14 dagen op woensdagavond. Interesse? Kijk op www.timestides.nl.

  De vacature voor een alt is ingevuld.
  Laatste wijziging: 27 november 2017 om 21:50
 • Gepost op: woensdag 13 september 2017 om 10:12    direct link
  Vocaal ensemble Liemers Cantorij zoekt u!
  Vocaal ensemble Liemers Cantorij is een gemengd koor dat onder leiding van Christel Gelderman met veel inzet, enthousiasme en plezier oude meesterwerken en moderne stukken repeteert. Het hoogtepunt van deze repetities is de uitvoering ervan voor publiek.
  Zingt u alleen maar in het bad of onder de douche?
  Dat is jammer!
Wij zijn op zoek naar al dat verborgen talent.
  Laat het er nu eens van komen. Kom vrijblijvend luisteren of zing met ons mee bij de open repetitie op dinsdagavond 26 september. 
U bent van harte welkom bij de inloop vanaf half 8 en we repeteren van 20.00uur tot 22.00uur in de gemeenschapsruimte van basisschool De Tamboerijn, Paganinistraat 17, 6904 EG Zevenaar.
  Het koor telt 38 leden en is in staat mooie meerstemmige composities uit te voeren.
  Momenteel werken we aan een spectaculair nieuwjaarsconcert op zondag
14 januari 2018. Samen met de Ulftse Nachtegalen en Luscinia zullen wij hedendaagse muziek ten gehore brengen van John Rutter en Ēriks Ešenvalds naast oude muziek van o.a. Henry Purcell en Orlando Gibbons.
  Wilt u direct meezingen? Laat het ons even weten. We zorgen dan voor voldoende bladmuziek.
  Contact: telefoon: 0316-333682, e-mailadres: liemerscantorij@gmail.com of via onze contactpagina op de website: www.liemerscantorij.nl
  Graag tot ziens op dinsdagavond 26 september.