Inloggen  |  Registreren
KOORZANGERS GEVRAAGD VOOR REQIUM MOZART UITVOERING 4 MEI.
 • Gepost op: woensdag 25 oktober 2017 om 13:02    direct link
  Inschrijving nog steeds mogelijk.

  Inschrijving Requiem Mozart 4 mei 2018 nu open.
  Repetities beginnen op zaterdag 21 oktober 2017.

  Alle zangers en zangeressen uit Almere en omgeving opgelet.
  U kunt zich nu inschrijven om mee te doen met het projectkoor van Stichting Col Canto, dat op 4 mei 2018 het Requiem van Mozart gaat uitvoeren.
  Ook al bent u lid van een ander koor of gezelschap, als u het leuk vindt mee te helpen dit prachtige klassieke meesterstuk uit te voeren, dan bent u van harte welkom.
  De inschrijving start nu en de eerste repetitie wordt gehouden op zaterdagmorgen 21 oktober in het gebouw van NextLevel, de Steiger 74-i in Almere Haven.
  Inmiddels is het alweer het 4e jaar dat Stichting Col Canto op 4 mei na de dodenherdenking een Requiem ten gehore brengt. Een goede traditie die we graag in ere houden. Deze keer wegens groot succes een herhaling van 2 jaar geleden. Ongetwijfeld kennen velen dit Requiem van Mozart en willen ze graag meehelpen om dit voor de inwoners van Almere op te voeren. Omdat het zonde is na zoveel repetities maar eenmalig een uitvoering te verzorgen, volgt er zondagmiddag 6 mei nog een tweede keer.
  De afgelopen jaren stond het koor en orkest onder leiding van Hans C. Janssen. Inmiddels is hij aan een welverdiend pensioen begonnen en heeft de stichting de jonge dirigent Mark Walter bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Met zijn kennis, enthousiasme en ervaring zal hij zeker in staat zijn iedereen tot de beste prestaties te motiveren.
  Naast zangers en zangeressen kunnen ook mensen zich aanmelden die graag in het orkest zouden willen spelen.
  De repetities starten op zaterdagochtend 21 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en zullen volgens rooster in principe om de 14 dagen plaatsvinden in het gebouw van NextLevel de Steiger 74-I in Almere Haven.
  De kosten bedragen voor deze productie van een half jaar €60,00 voor niet Col Canto leden en €40,00 voor Col Canto leden.
  Aanmelden kan via mail: info@stichtingcolcanto.nl.
  Ook kunt u het antwoordapparaat op 0683591150 inspreken of gewoon op 21 oktober naar de eerste repetitie komen en daar het inschrijfformulier invullen.