Inloggen  |  Registreren
HUYGENS VOCAAL ENSEMBLE (ZWOLLE) ZOEKT UITSTEKENDE KOORZANGERS.
 • Gepost op: maandag 30 oktober 2017 om 10:14    direct link
  Huygens Vocaal Ensemble zoekt uitstekende zangers

  Het Huygens Vocaal Ensemble is een gedreven en gezellig kamerkoor. We repeteren op maandagavond in Hattem. Het koor zingt repertoire vanaf 1400 tot heden met een focus op hedendaagse koorliteratuur. Het koor staat aan het begin van een mooi en interessant muziekjaar. Met onder andere een bezoek aan Argentinie en een parkeergarageconcert.

  Vanaf 30 oktober werken we aan ons kerstprogramma met concerten in Kampen en Epe op 16 en 17 december.

  Voor 2018 staan een aantal grotere producties op het programma.

  Op 4 mei verzorgt het koor het jaarlijkse herdenkings/bevrijdings concert in de grote kerk van Hattem en op 17 mei zal er weer een parkeergarage concert worden gegeven in Hattem. In aanloop naar deze twee concerten verlenen we in februari 2018 nog onze medewerking aan een dansvoorstelling in Odeon in Zwolle.

  Na deze twee producties richten we onze pijlen op Zuid-Amerika. In november gaat het koor naar Mendoza in Argentinie om deel te nemen aan het koorfestival ‘Cantapueblo’. Uiteraard gaat aan dit festival een korte Nederlandse toer vooraf. Aansluitend aan het festival zal het koor in Nederland toeren met een groep Argentijnse musici.

  Voor deze producties zijn we nog op zoek naar een aantal uitstekende zangers om het koor aan te vullen. We zoeken naar 2 tenoren en 1 of 2 alten.

  De mensen die mee willen zingen moeten een goede stem en ervaring in ensemble zang bezitten en zelfstandig kunnen studeren.

  Mensen die geinteresseerd zijn om auditie te doen kunnen zich aanmelden bij dirigent Hans Tijssen (06 308 444 29) of via de website www.huygensmusic.nl