Inloggen  |  Registreren
UTRECHTS KAMERKOOR ESTRIVO ZOEKT ZANGERS JUBILEUMCONCERT 2018
  • Gepost op: woensdag 15 november 2017 om 11:39    direct link
    Het Utrechtse Kamerkoor Estrivo viert in 2018 haar 25 jarig bestaan. Voor het jubileumprogramma is het koor in elke stemgroep op zoek naar nieuwe zangers. Estrivo is een koor met ambitie en zoekt zangers die in staat zijn hun partij zelfstandig in te studeren.

    Kamerkoor Estrivo viert haar jubileum met een gevarieerd en feestelijk programma met muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Op het programma staan zowel geestelijke- als wereldlijke muziek. Naast het bekende Te Deum en Ave verum corpus worden ook minder bekende stukken uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn de prachtige Misericordis Domini en Missa Brevis. Het jubileumconcert zal worden gezongen met medewerking van solisten en muzikale begeleiding.

    In het jubileumjaar krijgt het koor ook een masterclass van een lid van het Nederlands Kamerkoor en treedt het op in Tivoli Vredenburg in het voorprogramma van dit fantastische koor.

    Geinterresseereden zijn harte welkom. De repetities vinden iedere dinsdagavond plaats. Zie voor meer informatie onze website .