Inloggen  |  Registreren
BEWEGENDE ZANGERS EN ZINGENDE BEWEKERS GEZOCHT (AMSTERDAM)
 • Gepost op: donderdag 19 december 2019 om 15:02    direct link
  Zangers en zangeressen gezocht voor projectkoor in Amsterdam

  PALETTE ONE is een uniek koorproject waarin de beeldtaal van moderne dans wordt ingezet om vernieuwende koorperformances te creƫren.
  Dirigent Mark Hilgenkamp is initiatiefnemer en wil samen met een groep gemotiveerde zangers de mogelijkheden verkennen om bijzondere en onconventionele kooroptredens te maken, op locatie.

  Voor dit project gaat hij de samenwerking aan met choreograaf Dian Ijkhout. Koorzangers worden door haar getraind in hun fysiek bewustzijn en expressiemogelijkheden. Nadrukkelijk worden
  performances ontwikkeld voor buiten de kaders van het theater.
  Wij zoeken goede zangers en zangeressen, die het leuk vinden om hard en doelgericht te werken. Die graag bewegen en lef hebben om hierin te onderzoeken en experiment niet schuwen.
  Het gaat om een afstudeerproject in het kader van de opleiding Rythmic Choir Conducting aan de Royal Academy of Music in Denemarken (Aalborg). Het project loopt van februari tot juni 2020. Ervaring met dans is zeker geen vereiste. Het repertoire is pop (David Bowie, Beatles, Stromae) Doel is om in de periode mei - juni 3 optredens te geven, op verschillende locaties. Repetities zijn op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
  Audities zijn op 11 januari! Vragen of aanmelden voor audities: markhilgenkamp@hotmail.com