Inloggen  |  Registreren
SOPRANEN EN TENOREN GEZOCHT
 • Gepost op: woensdag 3 november 2021 om 10:32    direct link
  In verband met het vertrek van een aantal koorleden heeft kamerkoor Capricciata plaats voor een paar sopranen en tenoren!
  Wij zingen op donderdagavond van 20:00 - 22:00 uur in de doopsgezinde Kerk aan de Wladimirlaan 10 te Bussum.
  Kom gerust een aantal keer op proef luisteren en/of meezingen om te zien of ons koor bij je past.
 • Gepost op: woensdag 17 november 2021 om 14:07    direct link
  Op zoek naar een enthousiast kamerkoor?

  Gemengd kamerkoor 4bij4 zoekt zangers met ambitie. Wij hebben momenteel plaats voor alle stemsoorten, maar met name zoeken wij naar een hoge sopraan en een lage bas.
  Wij zingen een gevarieerd klassiek repertoire, zowel a capella als instrumentaal begeleid, van renaissance tot hedendaags. We besteden veel aandacht aan koorklank, intonatie en balans.
  Elke 8 à 9 maanden werken we naar een thematisch samengesteld concert waarbij we soms ook samenwerken met andere disciplines, zoals voordracht, orkest en/of multimedia. Op onze website kun je vinden welke concerten we de afgelopen jaren hebben gegeven.
  Spreekt dit je aan en heb je zang en/of koorervaring? Dan ben je van harte welkom om eens mee te zingen op een repetitie.
  De repetities zijn op maandagavond in de Pauluskerk, in Tuindorp Utrecht, vlak bij station Overvecht. Aan de toelating tot het koor gaat een auditie vooraf.
  Wil je meer weten of eens meezingen? Bezoek dan onze website (kamerkoor-4bij4.nl/) of stuur een email naar secretaris@kamerkoor-4bij4.nl.