Inloggen  |  Registreren

Kamerkoor 4bij4

Beheerder:

paulverhagen

Details:

Categorie: kamerkoor
Plaats: Utrecht  (Utrecht)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email


Vacatures: bassen en tenoren

Het Utrechtse Kamerkoor 4bij4 bestond in een ver verleden uit 16 leden, maar tegenwoordig hebben we ongeveer 24 enthousiaste zangers met stevige ambities en van een behoorlijk niveau. We zingen bij een concert meestal een combinatie van oude en nieuwe muziek. Van Bach tot Britten, van Monteverdi tot Pärt, van Mozart tot Hindemith. Graag zingen we ook onbekendere 20e en zelfs 21e eeuwse componisten zoals Gjeilo, Budai, Braun, Bernstein of Cage. Bij onze concerten betrekken we zoveel mogelijk andere disciplines zoals poëzie, beelden, elektronische muziek of verhalenvertellers.
Het koor staat onder leiding van Gerrit Maas. We repeteren in Utrecht in Tuindorp op maandagavond.

Op 24 september gaven we een romantisch concert met muziek van o.a. Elgar, Rossini, Brahms en Stenhammer in combinatie met gedichten uit de Romantiek. Op 2 en 3 juni zongen we samen met het Houtens kamerkoor Rondo en met begeleiding van het Carezza Ensemble het Requiem van Mozart. 4bij4 zong toen ook enkele stukken van Gjeilo. In februari 2019 treden we op met een geheel Nederlandstalig programma: de cantate De Schipbreuk van Johan Wagenaar en enkele liederen van Jetse Bremer.

We zoeken nog bassen en tenoren. Je hoeft niet van blad te kunnen zingen, maar enige koorervaring is wel nodig.Stuur even een mailtje stuurt naar voorzitter@kamerkoor-4bij4.nl als je een keer mee wil komen zingen..
Meer informatie: www.kamerkoor-4bij4.nlOptredens in het verleden: [ openklappen ]

Kamerkoor 4bij4  zondag 6 januari 2019 om 17:27
Na DE SCHIPBREUK starten we in maart met een nieuw programma: Madrigalen door de eeuwen heen.
Interesse? We zoeken nog tenoren en bassen. Je kan als vaste zanger meezingen, maar als projectzanger is ook mogelijk.
Neem contact op als je belangstelling hebt met onze secretaris. secretaris@kamerkoor-4bij4
    Kamerkoor 4bij4  vrijdag 28 december 2018 om 21:29
    Op 17 februari geeft Kamerkoor 4bij4 in het conservatorium van Utrecht een concert met de zelden uitgevoerde komische cantate De Schipbreuk van Johan Wagenaar.