Inloggen  |  Registreren

Vocaal Ensemble Multiple Voice

Beheerder:

Multiple Voice UTR

Details:

Categorie: vocaal ensemble
Plaats: Utrecht  (Utrecht)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email
Facebook pagina


Vocaal Ensemble Multiple Voice is een in Utrecht gevestigd gemengd kamerkoor, bestaande uit circa 26 zangers. Het koor werd in 1987 opgericht door de huidige dirigent Paul de Kok. In de afgelopen twintig jaar heeft het koor zich ontwikkeld tot een van de betere Utrechtse kamerkoren. Het koor onderscheidt zich door uitvoeringen van een hoog artistiek niveau en door een interessante en veelzijdige programmering.

Multiple Voice richt zich voornamelijk op het rijke repertoire voor koor a cappella. Regelmatig wordt echter ook samengewerkt met instrumentalisten, vocale solisten en instrumentale ensembles. Het koor heeft een breed repertoire, reikend van de renaissance tot en met de eenentwintigste eeuw. Per jaar worden twee à drie concertprojecten uitgevoerd, die elk doorgaans thematisch of stilistisch zijn samengesteld. Het koor werkte mee aan diverse radio-opnamen en trad op in de serie fringe-concerten van het Holland Festival voor Oude Muziek in Utrecht.Concertagenda:
Optredens in het verleden: [ openklappen ]

Vocaal Ensemble Multiple Voice  zondag 29 januari 2017 om 21:33
Multiple Voice is geregeld op zoek naar nieuwe zangers, vaak voor een enkel project, soms ook voor haar vaste bezetting. Op dit moment hebben we plaats voor twee tenoren en een lage bas. ​Goede zangers met veel koorervaring nodigen we graag uit voor een auditie. De repetities vinden plaats op maandagavond in de Oranjekapel (Amsterdamsestraatweg 441a, Utrecht). Interesse? Bel naar Paul de Kok (035-683 89 03) of mail naar pauldekok@hetnet.nl.