Inloggen  |  Registreren

Overdagkoor Cuijk

Beheerder:

Overdagkoor

Details:

Categorie: gemengd
Plaats: Cuijk  (NoordBrabant)

Foto's bekijken
RSS Feed

Stuur een Email


Zingen in een Overdagkoor met klassiek repertoire?
Het kan in Cuijk.
Overdagkoor Cuijk heeft de fundatie gelegd voor een frisse start.

Veel mensen hebben overdag vrije tijd. Omdat ze niet meer hoeven te werken, vanwege parttime werk of flexibele werktijden of vanwege werk als zelfstandige. Een belangrijk voordeel van het Overdagkoor is dat je ’s avonds niet de deur uit hoeft.
Een Overdagkoor is voor alle leeftijden, voor jong en oud, voor iedereen die van zingen houdt. Muziek verbindt mensen. Muziek spreekt de taal van de emotie en raakt iedereen, zonder onderscheid te maken.
Het doel is om in een fijne sfeer mooie muziek te maken. Geen prestatiedruk maar wel streven naar kwaliteit en met veel aandacht voor stemvorming.
Onder leiding van Frans van de Loo zal een voornamelijk klassiek repertoire gezongen gaan worden. Frans van de Loo is professioneel dirigent van diverse gerenommeerde koren, en was tot voor kort 25 jaar dirigent van Zang Veredelt. Na de opheffing van dit koor hebben een paar leden, samen met de dirigent, het plan opgevat om een Overdagkoor op te richten. Alle voorwaarden zijn aanwezig om in september te kunnen starten. Maar er is nog behoefte aan meer deelnemers. We streven naar een koor met sopranen, alten, tenoren en bassen.

Meldt u daarom aan voor dit nieuwe koor. Alle stemmen zijn welkom.
Op 6 september begint Dagkoor Cuijk zijn repetities in het Pakhuis te Cuijk.
Repetities donderdags van 13.00 – 15.00 uur, kosten € 5 per repetitie.
Inlichtingen of aanmelden bij: dagkoor@gmail.com