Inloggen  |  Registreren

Kleinkoor Beatus

Beheerder:

leeuwismc

Details:

Categorie: projectkoor
Plaats: Barneveld  (Gelderland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Facebook pagina
Projectkoor Kleinkoor Beatus, is een vocaal ensemble, opgericht eind 2017 en met als doel het zingen van polyfone muziek uit de renaissance (1400-1650). Het bestaat uit gevorderde koorzangers, uit de regio Amersfoort-Zutphen, die belangstelling hebben voor oude muziek en die in staat zijn om zich in korte tijd de muziek eigen te maken. Het koor werkt zelfstandig aan de composities, maar wordt daarbij van tijd tot tijd bijgestaan door een zangcoach of dirigent met kennis van oude muziek.

Kleinkoor Beatus repeteert gemiddeld 1x per 2 á 3 weken op de vrijdagavond of een dagdeel op zaterdag.

Kleinkoor Beatus staat open voor geïnteresseerde en gevorderde projectzangers voor de diverse stemgroepen. Op dit moment zijn we met name op zoek naar een hoge tenor. Voor meer informatie kunt u kijken op onze Facebookpagina Kleinkoor Beatus of een bericht sturen aan fritsgombert@gmail.com.
Kleinkoor Beatus  vrijdag 18 september 2020 om 18:52
Projectkoor Kleinkoor Beatus, is een vocaal ensemble, opgericht eind 2017 en met als doel het zingen van polyfone muziek uit de renaissance (1400-1650). Het bestaat uit gevorderde koorzangers, uit de regio Amersfoort-Barneveld-Zutphen, die belangstelling hebben voor oude muziek en die in staat zijn om zich in korte tijd de muziek eigen te maken. Het koor werkt zelfstandig aan de composities, maar wordt daarbij van tijd tot tijd bijgestaan door een zangcoach of dirigent met kennis van oude muziek. Sinds oprichting heeft het koor elk jaar 2 concerten gegeven, a capella of i.s.m. instrumentaal ensemble.

Kleinkoor Beatus repeteert gemiddeld 1x per 2 á 3 weken op de vrijdagavond of zaterdag.

Kleinkoor Beatus staat open voor geïnteresseerde en gevorderde projectzangers voor de diverse stemgroepen. Op dit moment zijn we met name op zoek naar een HOGE TENOR.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze Facebookpagina Kleinkoor Beatus of een bericht sturen aan fritsgombert@gmail.com.