Inloggen  |  Registreren

Koorbizniz

Details:


Woonplaats: Haarlem  (Noordholland)


RSS Feed
Stuur een Email
Facebook pagina
Er zijn koren die liedjes zingen. En is dat waar jij als dirigent blij van wordt, joh, doe je ding!
Maar de 13 zangers en zangeressen van de Haarlemse vocalgroup Koorbizniz vinden het uitdagender om met een paar nummers een verhaal neer te zetten. Een verhaal dat ontroert of vrolijk maakt. Een mooi koor dat graag een beetje buiten de lijntjes kleurt en waar na afloop over wordt nagepraat. Een koor dat Korenslag Bollenstreek weet te winnen met veelstemmigheid en veelkleurigheid. Dat er lol in heeft om hedendaagse muziek 6- of 8-stemmig te brengen met regie uit eigen keuken. Dat uitgedaagd wil worden, maar ook vindt dat ambitie en plezier niet zonder elkaar kunnen. Een koor met wél genoeg tenoren.

Nou, zo’n koor dus.

Met een dirigent die dat snapt. Die de energie geeft die we als koor óók willen geven. Die ons ogenschijnlijk met speels gemak ‘aan’ zet en ons uitdaagt om eruit te halen wat erin zit. Maar ook weet dat je jezelf té serieus kan nemen. Die beseft dat een koor alleen hoogtes kan halen, als het ook dalen heeft gekend. Eentje met passie en humor. Die kennis heeft van nieuwe stijlen. Die ons kan bijsturen maar ook weet los te laten. Die ernaar uitkijkt om wekelijks -of misschien wel om de week- op dinsdagen dit gekke clubje wat bij te leren in een bejaardenhuis.

Nou, zo’n dirigent of dirigente.

Dus als dat het koor is dat nog in je rijtje ontbrak, dan hoeven we niet lang te praten. Dan zitten wij te wachten op jou en jij op ons. Kijk dan eens rond op www.koorbizniz.nl en stuur voor contact een mailtje naar info@koorbizniz.nl.

Koorbizniz is er voor de dirigent die wat wil beléven.