Inloggen  |  Registreren

Dawwagiem

Details:

Solist (Anders)

Woonplaats: Leiden  (Zuidholland)


RSS Feed
Stuur een Email
Twitter: @Dawwagiem
Facebook pagina
Wat is Dawwagiem?

Wij zijn een koor van ongeveer 20 zangers en een band met wisselende samenstelling, die in 1973 is opgericht. We zijn tussen de 16 en 40 jaar oud. Naast het zingen op zondagavond hebben we ook andere activiteiten en gaat het met name om de gezelligheid. Uiteraard zetten we ons beste beentje voor om kwalitatief goede muziek neer te zetten.

Ons repertoire bestaat onder andere uit swingende gospelmuziek, rock, musical-nummers, pop en nog veel meer, zoals: Amen, Joy to the world, High and lifted up, You raise me up en Vrede van God.
Met enige regelmaat begeleiden we verschillende kerkdiensten en soms geven we een concert met een thema. Ook zingen we bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften en partijen.
We proberen verschillende nieuwe dingen, zoals het opnemen van een eigen cd. Hierbij houden we in ons visier dat wij een amateurgroep zijn, die zowel kwaliteit als gezelligheid wil creeëren.

OP DIT MOMENT ZOEKEN EEN PIANIST!

Dawwa-activiteiten:

Zondaggiem
Eens in de zoveel tijd houden we een hele zondag repetitie (vanaf ongeveer 13.00). Dit eindigt vaak met een gezamenlijke maaltijd.

Koffieconcert
Vaak wordt tegen het einde van het seizoen een klein concert gegeven, wat uit de overlevering “koffieconcert” genoemd wordt. In tegenstelling tot de medewerkingen aan kerkdiensten wordt hier ook veel aandacht besteed aan wensen van koorleden (bijv. een eigen liedje ten gehore brengen)

Kamp
Ieder jaar wordt in het kader van de teambuilding met Pinksteren een kampweekend gehouden. Denk hierbij aan spellen, muziek maken en kampvuur.

Slotbarbeque
Aan het einde van het seizoen, tegen de zomervakantie van de scholen, proberen we ieder jaar een barbeque te organiseren. Een mooie afsluiter van een muzikaal jaar!
Ben je van onze leeftijd en lijkt het je leuk om mee te zingen of in de band te spelen, kom dan eens vrijblijvend kijken op zondagavond van 19.30-21.30 uur in het bijgebouw van de Dorpskerk in Voorschoten (de Hoeksteen).

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt!

www.dawwagiem.nl

Alsnog vragen? Geen probleem!
Stuur je vraag naar

info@dawwagiem.nl