Inloggen  |  Registreren

eaphilippo

Details:


Woonplaats: Haarlem  (Noordholland)


RSS Feed
Stuur een Email
Facebook pagina
Zanggroep To The Point bestaat al meer dan 25 jaar. We repeteren op woensdagavond in de Mennokapel in Haarlem-Noord. We zijn met 14 zangeressen en 2 zangers. We houden van lichte populaire nummers, Engels- en Nederlandstalig maar ook Gospel muziek. Zin om mee te doen? Kom een keer langs! Voor meer info kijk op onze website: www.zanggroeptothepoint.nl.eaphilippo  zondag 19 november 2017 om 11:22
Zanggroep To The Point heeft net een mooi concert achter de rug: Rhythm & Roots. Met slavensongs, gospel, jazz- en bluesnummers hebben we een kijkje gegeven in de Amerikaanse muziekgeschiedenis. 2x een uitverkocht concert in de Oude Kerk te Spaarndam!
Wil je ook meedoen met zo'n leuk project in een gezellig niet te groot koor? Woon je (in de buurt van) Haarlem? Kijk op onze website.
www.zanggroeptothepoint.nl en kom langs!
  eaphilippo  maandag 1 juli 2013 om 20:55
  Zanggroep To The Point start een leuk project voor iedereen die wil zingen maar nog niet zeker weet of hij /zij meteen bij een koor wil zingen. Kom op woensdagavond gezellige populaire liedjes met ons instuderen en werk toe naar een concert in een leuk klein theater in Heemstede. Voor meer info kijk op onze website: www.zanggroeptothepoint.nl
   eaphilippo  maandag 1 juli 2013 om 20:52
   Zanggroep To The Point doet mee aan het Korenlint in Haarlem op 14 en 15 september 2013! Heel veel koren in heel veel monumenten in heel Haarlem!
    eaphilippo  vrijdag 28 juni 2013 om 19:26
    Zanggroep To The Point doet mee aan de Koorbiennale in Haarlem. Zaterdag 29 juni, Proveniershofje om 15:30 uur!! Kom kijken en luisteren!
     eaphilippo  maandag 11 maart 2013 om 14:01
     Zanggrooep To The Point zoekt nog bassen en tenoren met enige koorervaring, een goede zangstem die ook eventueel solostukjes kunnen en durven zingen.
      eaphilippo  zondag 9 december 2012 om 19:36
      Vrijdag 21 december om 19:30 uur geven wij een mooi kerstoptreden in zorgcentrum Overspaarne in Haarlem.