Inloggen  |  Registreren

KARAKTER

Details:


Woonplaats: 's-Hertogenbosch  (NoordBrabant)


RSS Feed
Stuur een Email
Facebook pagina
De;
“eigenheid en the guts van Rock4”
“strakke beat, meeslepende groove en spirit van Naturally7”
“klasse, verzorgdheid en finesse van The Real Group”
“brutaliteit en gewaagde akkoorden van The New York Voices”

Voeg dat samen en je krijgt een Vocal Orchestra met KARAKTER, dat van elk nummer in de meest uiteenlopende genres een waar feestje weet te maken…KARAKTER  zaterdag 26 januari 2013 om 13:09
Audities maandag 25 februari 2013:

Gezocht Solistische Team Players met KARAKTER…

Wij zijn op zoek naar vocalisten die de kwaliteit en het KARAKTER hebben om met eigenheid te soleren, maar daarnaast met evenveel gemak op kunnen gaan in het ensemble wanneer de hoofdrol aan een van de medespelers is toebedeeld. We zien namelijk niet zo veel in een leadzanger met achtergrondkoortje, maar willen de solo’s graag evenredig naar competenties en KARAKTER onder de groepsleden verdelen.

Tien zangers en zangeressen die samen (zowel akoestisch als individueel versterkt) op hoog niveau vijfstemmig a cappella zingen. Tien vocalisten die genieten van het samen realiseren van zuivere, vette akkoorden en dit delen met een select publiek aantrekkelijker vinden dan groteske shows met allerlei toeters en bellen neer te zetten. Dat is KARAKTER!

De muzikale leiding van KARAKTER is in handen van Erik van Vugt (muzikaal leider van o.a. Be Sharp).

Spreekt onze doelstelling je aan? Is a cappella zingen helemaal jouw ding en herken jij je in het geschetste profiel? Ben je in staat de muziek zelfstandig in te studeren? Ben je beschikbaar op maandagavonden en bevindt zich de standplaats ’s-Hertogenbosch voor jou op acceptabele reisafstand? En last but not least, ben jij bereid te investeren in deze nieuwe groep?

Meld je dan nu aan voor de audities op maandag 25 februari a.s. en geef jezelf en ons de kans om jouw talent(en) optimaal in te zetten!

Zijn je solistische ambities minder, maar ben je vooral een kei in Beatbox of Vocal Percussion, of ben jij juist die kanjer van een bij voorkeur lage bas die een solide groovy basis weet te leggen, dan ben jij misschien wel de troef die we graag uit willen spelen. Neem ook dan contact met ons op.