Inloggen  |  Registreren

GospelkoorGTA

Details:


Woonplaats: Velsen  (Noordholland)


RSS Feed
Stuur een Email
Sister Act, maar dan voor gewone mensen met gewone stemmen!! Geen acteurs, geen conservatoriumopgeleide zangers, maar mensen die het leuk vinden om af en toe vanuit hun tenen te zingen.
Het Gospelkoor Get Together Again bestaat uit 35 leden in 4 stemgroepen variërend in de leeftijd van 30 – 80 en is een vereniging.
De koorleden beleven op een gezellige manier de repetitieavond waarbij we in kleine stapjes vooruit gaan. Repetities zijn elke donderdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur in het kerkelijk centrum “Het Kruispunt” aan het Maanbastion te Velserbroek. Het koor is niet met enige kerk verbonden.
Het koor treedt regelmatig op bij diverse gelegenheden. Bij deze optredens brengt het koor met veel plezier het repertoire ten gehore. "Na een optreden van jullie gaat het publiek altijd breed lachend de deur weer uit" is een veelgehoorde opmerking.
Het koor wordt ondersteund door een zeer bekwame en getalenteerde pianiste die ons eens per 14 dagen repeteert en de uitvoeringen begeleidt. Regelmatig schuift ook een percussionist aan.
Het repertoire is zeer gevarieerd: traditionele gospel wordt afgewisseld met Afrikaanse nummers, hedendaagse gospels en popsongs met een mens- en maatschappijthema.
In de regel worden er 6 nieuwe nummers per jaar aan het repertoire toegevoegd. Alles wordt uit het hoofd uitgevoerd en ondersteund met een minimale vorm van choreografie/regie.