Inloggen  |  Registreren

ISKA

Details:

Dirigent

Woonplaats: Zutphen  (Gelderland)


RSS Feed
Stuur een Email
Facebook pagina
Overdagkoor Zutphen is een initiatief van ISKA praktijk voor Mens&Muziek en is opgericht voor mensen die graag overdag in een koor willen zingen. Iedereen met een goed gehoor en een redelijke stem is van harte welkom!

Overdagkoor Zutphen bestaat uit 2 ensembles; een vrouwenkoor (ca.24 zangers) en een mannenkoor (ca. 20 zangers) die periodiek samen een gemengd koor vormen. Vrouwen en mannen die de uitdaging zoeken om in een relatief klein ensemble te (leren) zingen maar ook van gemengde koormuziek houden, kunnen hun hart volledig ophalen!

Het repertoire is breed en gevarieerd. Gedurende de repetities wordt er de nodige aandacht besteed aan stemvorming en de belangrijkste onderdelen van koorscholing. Voorop staat het samen (met veel plezier) muziek maken in een ongedwongen sfeer waardoor je na een dik uur zingen weer vol energie aan de slag kunt!ISKA  maandag 24 augustus 2015 om 11:43
Op vrijdag 11 september a.s. vindt om 11.30 uur in Wijkcentrum Waterkracht de eerste repetitie van Overdagkoor Zutphen plaats. Iedereen met een goed gehoor en zin in zingen is van harte welkom en de koffie staat klaar!

Het programma zal bestaan uit verschillende soorten koormuziek; pop, musical, klassiek..laat je verrassen! Deze eerste repetitie zal van 11.30u circa 13.00u duren en de toegang is gratis. Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten of om je op te geven.

Heb je interesse en wil je de sfeer komen proeven; geef je dan geheel vrijblijvend op via e-mailadres overdagkoorzutphen@gmail.com of telefonisch via nummer 06-1828 7234.