Inloggen  |  Registreren

Toonkunst Amersfoort

Details:


(Utrecht)


RSS Feed
Stuur een Email
In december 2011 nam dirigent Bas van den Heuvel de leiding over van Bas Ramselaar.
Het koor heeft repetities waarop heel hard wordt gewerkt en die vlot verlopen. Er wordt inspanning gevraagd, maar er zijn ook genoeg momenten van ontspanning. Zoals bij veel koren kan het aantal tenoren meestal nog versterking gebruiken, maar Bas van den Heuvel weet de mannen enorm te stimuleren en voldoende tot hun recht te laten komen. De koorklank is daardoor goed.
Met regelmaat houdt Toonkunst Amersfoort Open Repetities. Op de website en via uiteenlopende media worden die aangekondigd.
Ook op de gewone repetitieavonden zijn zangers die zich bij een koor willen aansluiten VAN HARTE WELKOM.Toonkunst Amersfoort  zaterdag 28 mei 2016 om 21:12
TENOREN GEZOCHT, TENOREN GEVRAAGD,
Momenteel, mei 2016, is in ons koor de behoefte aan tenoren heel groot. Projectzangers die in maart de Matthäus Passion met ons zongen, waren zeer complimenteus over onze dirigent. Mannen, grijp de kans om leerzame repetitieavonden te beleven!
TENOREN, LAAT JE HOREN!
  • prtoonkafoort  vrijdag 17 maart 2017 om 15:15
    Dit bericht is oud, maar het feit dat tenoren kunnen worden geplaatst bij ons koor, zal wel altijd blijven gelden. Gelukkig weet dirigent Bas van den Heuvel de mannen zeer goede ondersteuning te bieden, waardoor de mannenstemmen goed tot hun recht komen! Luisteren hoe dit klinkt? Kom naar de Open Repetitie; de eerstvolgende is op 20 maart 2017.
  • prtoonkafoort  vrijdag 17 maart 2017 om 14:52