Inloggen  |  Registreren

mitswa

Details:


Woonplaats: Nieuw-Vennep  (Noordholland)


RSS Feed
Stuur een Email
Twitter: @Ritmisch koor Mitswa
Facebook pagina
Wij zijn het ritmisch koor Mitswa. We bestaan uit ongeveer 36 leden met een leeftijd tussen de 20 en 65 jaar. Elke maandagavond repeteren we van 20.30u tot 22.00u in de R.K. kerk te Nieuw-Vennep. Voor de repetitie is het vanaf 20.00u koffie of thee drinken en na afloop van de repetitie gaan we gezellig nog wat drinken in ons parochiehuis De Herberg.

Het koor staat o.l.v. dirigent Charlotte Holthuijsen en we worden begeleid door pianiste Lena Lelyukhina. Zij zorgen ervoor dat we nummers van een goede kwaliteit neerzetten. Dat hoeft niet te betekenen dat je een ervaren zanger(es) moet zijn als je bij ons wilt komen zingen. Iedereen kan zingen en door te oefenen wordt je alleen maar beter.
We hebben een vrij breed repertoire waarin regelmatig nieuwe nummers worden toegevoegd.

Naast de repetities verzorgen we 2 maal in de 5 weken een viering in de R.K. Kerk.
Bij gelegenheid zingen we ook wel eens uit in verzorgingshuizen of bij bruiloften.

Naast het zingen organiseren we zelf ook een aantal activiteiten zoals een dagje uit, Sinterklaasavond, jaarlijks een etentje en staan we op Koninginnedag op de jaarmarkt in Nieuw-Vennep met verschillende kramen.mitswa  vrijdag 2 maart 2012 om 22:22
Op zaterdag 6-10-2012 geven wij een jubileumconcert in de R.K. Kerk te Nieuw-Vennep ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan. Aansluitend is er een re√ľnie voor (oud)-leden en dirigenten.